Yazarlar

Banu Yüksel

Çerkes bir ailenin ortanca çocuğu olarak 1975 yılının Haziran ayında İstanbul‘da dünyaya geldim. Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde Lisans, Yıldız Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi Ana Bilim Dalında ise Yüksek Lisans eğitimimi tamamladım.


Betül Saray

Betül Saray’ı yazarlık kariyerini taçlandıran ilk sıra dışı kitapları, Koruyucu Üçleme Serisi adıyla, (Koruyucu, Üçüncü Yoldaş ve Anahtar) kitaplarıdır.


Can Sinanoğlu

1970 yılında İzmir’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum, Uşak ve Bursa’da tamamladı. Bursa Erkek Lisesi’nden mezun olduktan sonra Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nü bitirdi.


Ersin Kılıç

İlk yapımı Kültür Bakanlığı destekli ‘BÜST’ isimli kısa filmde Yazar Ersin Kılıç, ‘Senarist’ koltuğunda görev aldı.

 


Esin Turhan

14 Kasım doğumluyum. Sonbahar hüzün derler ama tam aksiyim.Yani, bütün çevrem ve dostlarım hayat dolu olduğumu söylerler. Kim bilir… Belki de “görünmeyenim” . Hayatı biraz geç keşfettim…


Kamer Pierssens

Ünlü Sporcu Kamer Pierssens, 21 Temmuz 1955 tarihinde Bursa’da doğdu. Eğitim hayatı, önce Avusturya Lisesi’nde başladı, daha sonra Türkiye’de bir üniversitenin Halkla İlişkiler ve Pazarlama bölümünde sürdü.


Kemalettin Çalık

1967 yılında doğan Kemalettin Çalık, öykü biriktirmeye daha çocukluk dönemlerinde başladı. 1994 yılında Yaşar Nabi Nayır Gençlik Öyküsü yarışmasında Kemalettin Çalık imzasıyla katıldığı dosya dikkate değer bulundu…


Melis Büyükplevne

7 yaşında babasının tayini nedeniyle gitmiş olduğu Almanya’da 11 sene yaşadıktan sonra, 2002’de yeniden Türkiye’ye dönüş yaptı. Yazar, Marmara Üniversitesinde radyo, televizyon ve sinema eğitimi aldı.


Metin Soylu

Araştırmacı Yazar Metin Soylu, 1981 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Ünlü Türk Denizcisi Piri Reis’in hayatı ve haritasına yönelik araştırmalar yaptı. Bu araştırmalarını daha fazla geliştirebilmek ve destek alabilmek için Milli Eğitim Bakanlığı’na sundu.


Özgür Akkuş

1980 yılında Samsun’un Ayvacık ilçesine bağlı ücra bir köyde dünyaya geldi. 2003 yılında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Geleneksel Türk El Sanatları bölümünü başarıyla bitirdi.


Tuğba Altun

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam hendrerit molestie ipsum, id faucibus quam. Suspendisse consequat nisi eu dui gravida, vitae pulvinar nibh semper. Nulla facilisi.


Sinem Keskinel
1982 yılında İzmit’te doğdu. Marmara Üniversitesi Almanca İşletme Bölümü’nden mezun olmasının ardından çağdaş sanat sektöründe asistanlıktan galeri direktörlüğünde farklı görevlerde çalıştı.


Yasin Yağız Serin

Serin, şairlik kariyerine kitabında adını taşıdığı “MÜNZEVİ” ile başladı. Aynı zamanda hikâye ve öykü üzerine de çalışmalarını sürdürüyor.